Massage

Massage is een eeuwenoude vorm van aanraking. Het is een prachtige  manier om dichtbij jezelf te zijn. Om te genieten, te helen en om je stap voor stap meer te openen en te ontspannen. Je kunt kiezen voor een massage op de tafel, op de grond of een vier handen massage.

Bij een massage op de tafel  maak ik gebruik van verschillende technieken zoals holistic pulsing, klassieke massage, polariteitsmassage  en ayurvedische technieken. Ik masseer daarmee voornamelijk intuïtief, afgestemd op wat jouw lichaam aangeeft. De aanraking is vol en met veel  aandacht en liefde. Bijdrage: € 90,-.

Op de grond is het contact meer dichtbij en intiem. Het is een respectvolle, liefdevolle, sensuele en vloeiende dans van aanraking. Een uitnodiging in volledige overgave te ontvangen en je te laten omarmen en raken in jouw innerlijke zielbeleving, sensualiteit en kwetsbaarheid. Alles van je lichaam wordt aangeraakt. Afhankelijk van de volte van de energie verloopt de aanraking afwisselend zacht, stil of (zeer) dynamisch. Het is gericht om bij alles wat er is liefdevol aanwezig te zijn. NB. Deze sessie is juist ook aan te raden voor vrouwen en mannen die wat onervaren zijn en meer in contact willen komen met intimiteit, genieten, nabijheid. Bijdrage: € 140,-.

Vier handen massage Deze massage is  een intense en bijzondere manier om te genieten en los te laten. Het geeft een diepe ervaring doordat je door 2 vrouwen tegelijk gemasseerd wordt. Verschillende technieken, vloeiend,  langzaam dan weer wat sneller en wat steviger wisselen elkaar af en brengen je naar een prachtige ontspanning. Omdat vier handen meestal niet meer te volgen zijn valt de controle over je lichaam makkelijk weg en kan je nog meer  loslaten en overgeven. Bijdrage: € 220,-.

NB: De massagevormen zijn er op gericht de energie dieper het lichaam IN te laten gaan en niet er uit…dus geen ‘happy end’.

In alle massages gebruik ik warme olie van biologische kwaliteit, de olie is verrijkt met verschillende etherische oliën. Warme olie voelt weldadig aan op je lichaam en de etherische olie verdiept het gevoel van ontspanning en welbehagen.

Een massage… Ontspant je lichaam en geest. Laat je energie beter stromen. Is diepe meditatie. Helpt bij lichamelijke en psychosomatische klachten. Is contact zonder woorden. Stimuleert het zelf helende vermogen van je lichaam. Is warm en liefdevol aangeraakt worden. Geeft vitaliteit. Is een oeroude vorm van helen. Brengt licht waar het donker is. Geeft je een gevoel van welbehagen. Raakt de diepste kern van je wezen. Is jezelf verwennen. Schept een oase van rust. Is een cadeautje aan jezelf!

tantrische massage, kashmirische massage, ontspanningsmasssage, tantra massage