Zomer retraite op Erve

  Een week lang zijn we vanuit een lichte, hartelijke en intieme sfeer samen. De meditatieve werkvormen openen de poort naar waarheid, vreugde, liefde, stilte, ontroering, schoonheid… Je ontspant dieper en voelt je inspiratie (weer) stromen.

 Ingredienten: Verschillende actieve en stille (Osho) meditaties, een ademsessie, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, chi qong & film. Stilte momenten, ruimte om te wandelen, te schrijven en elkaar te ontmoeten. Ruim aanbod, veel vrijheid om van je vakantie te genieten. Er is ook ruimte voor individuele sessies (o.a. massage/cranio sacraal, klankheling, systemisch werk, spirituele astrologie) waarin je dieper in kunt gaan op onderwerpen die bij je spelen. Dagelijks zijn we in stilte tot aan het diner.

Wanneer: Zaterdag 13 augustus 15.00 tot vrijdag 19 augustus 14.00 uur.

Waar: Op de monumentale boerderij Erve Veldink midden in het Achterhoekse landschap met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes. Op het erf scharrelen de kippen, eenden, pauwen en duiven. Een plek die uitnodigt tot meditatie en ontspanning. Erve Veldink, Eibergseweg 42, 7273 SR  Haarlo.

Kosten: De minimale bijdrage is € 545,- voor de hele week, als volgt opgebouwd: Voor het verblijf betaal je € 395,-. Dit is inclusief overnachting in eenvoudig 1 tot 2p kamertje (slaapcel) of in de sfeervolle gedeelde slaapruimtes en inclusief de heerlijke biologische maaltijden. Je kunt ook een tent opzetten voor een eigen slaapplek. Wil je meer privé en luxe, boek dan een eigen appartement. Met 20% korting op de tarieven genoemd op de site van Erve. Je kunt dan ook vrijdag middag al aankomen. Voor de begeleiding vragen we, afhankelijk van je budget, een bijdrage van € 150,- tot € 200,-. De individuele sessies worden apart berekend, deze worden mogelijk vergoed door je zorgverzekeraar.

Begeleiding: Eef van Leeuwen (craniosacraal/familie opstellingen/spir. astrologie/klank/ stiltemeditatie). www.erveveldink.nl. Anand van Schalkwijk  ((Osho)meditaties/dans/zang/lichaams- en ademwerk /massage).

Aanmelden en informatie: Eef:  info@erveveldink.nl, 0545 – 261 448. Anand: Anand@OshoAkash.eu, 06 – 11 29 29 59.

Klik hier voor meer Foto’s van Erve Veldink

vasten retraite, stilte retraite,  sap vasten, zomerretraite, zomer retraite, meditatie retraite, Osho meditatie